Zondagmiddag Bij de Steef – concert van Minor Revisions

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 01/03/2020
14:00

Locatie
Zimihc Stefanus

Categorieën


Tijdens deze eerste Zondagmiddag Bij de Steef! treedt Minor Revisions van 15.00 tot 15.45 uur op. Zonder drums maar met ritmische gitaarrifjes, tweede, derde, en vierde stemmen zingen ze de zondag toe met eigen nummers en funky covers.

En vandaag start de pop-up store met de verkoop van Mary Loboka’s laptoptassen- en tabletsleeves. Wil je meer weten over Mary, haar tassen, sleeves én de bijdrage aan het goede doel, lees dan de beschrijving bij Pop-Up Laptoptassen en Sleeves van Mary Loboka

Queridon onze nieuwe partner-in-crime voor de horeca zorgt voor ‘zondagse verwennerijen’ in de vorm van zoet en hartig fingerfood.

Om niet meteen al ons kruit te verschieten, vindt de opening van de nieuwe expositie pas op vrijdagmiddag 15 maart plaats (tijdens de eerste Borrel en meer Bij de Steef!).

Heb je het plaatje? Zet ze dan maar vast in de agenda want zo’n échte zondagmiddag is er voortaan elke eerste zondag van de maand. Bij de Steef! is die middagen van 14.00 tot 18.00 open. De toegang is #gratis.

Over

You may also like...

Uw e-mail bericht wordt niet gepubliceerd. Naam en e-mail velden zijn verplicht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.