Buurthap

Hiep hiep hoera!  Het is 2019!
Een mooi moment voor een nieuwe start, wat betekent dat voor u als (vaste) gast?


* Nieuwe openingstijden
Vanaf 15 januari zijn we van dinsdag t/m zaterdag open van 10.00 – 17.00 uur.

* Nieuwe kaart, nieuwe prijzen
Vanaf 15 januari gaat een nieuwe kaart in. We zullen de prijzen moeten verhogen, maar daar gaan we u veel lekkere dingen voor bieden! We richten ons vooral op de lunch en op heerlijke taartjes voor bij uw koffie.

* Tot ziens Buurthap, welkom Saffierhap!
We nemen helaas afscheid van de Buurthap, maar voor bewoners van De Saffier (en hun bezoek)  blijft er een wekelijkse Saffierhap, op de dinsdag tussen 17.00 en 18.00.

* Buurtlunch
Tweewekelijks kunt u op de vrijdag van een heerlijke buurtlunch genieten. Schuif aan en ontmoet uw buren!

* Werelddiner
Zin in eens echt een avond uit, staat u open voor nieuwe smaken en ontmoetingen? Kom dan naar ons maandelijks werelddiner! Een driegangendiner met gerechten uit de hele wereld! Schuif aan, geniet en raak in gesprek met uw (nieuwe) buurman/vrouw!

* Taalcafé
Elke twee weken op de zaterdag, Queridons taalcafé. Oefen je Nederlands in een gezellige en ontspannen setting. Speel een spel met je nieuwe buren, ontmoet nieuwe mensen en heb lol! Wij zorgen voor koffie, thee en een hapje!

* Cultuurcafé
Terug van weggeweest! Queridons Cultuurcafé! Om de andere week op de zaterdag (de even weken) een mooi concert, leuke pubquiz of interessante lezing. Uiteraard onder het genot van een lekker drankje en hapje!
We blijven natuurlijk doorgaan met de inspirerende exposities en (schilder)workshops in ons restaurant.

 

Wij hopen u in 2019 weer vaak te mogen ontmoeten!
Gerard & Barbara

 

Over

Reacties gesloten.