Medewerkers

Docent NT2 Barbara Klomp en chef-kok Gerard Kluter zijn de initiatiefnemers en vormen de directie van Stichting Queridon Taal & Horeca.

Barbara Klomp is docent NT2, geniet van het lesgeven en geeft graag workshops en trainingen. Zij maakt deel uit van de redactie van het NT2-vakblad Les. Barbara heeft Nederlands gestudeerd, is in het bezit van een onderwijsbevoegdheid, NT2-certificering en ONA-certificering. Zij geeft ONA-cursussen en taalles aan de B1 groep. Barbara houdt van haar werk, cheesecake, films, boeken en theater. Zij is getrouwd met chef-kok Gerard, maar thuis kookt zij meestal.  barbara@queridon.nl

Onze chef-kok en leermeester Gerard Kluter werkt al ruim vijfentwintig jaar als kok. Hij heeft veel ervaring in het (meehelpen) opstarten van nieuwe horecavestigingen en met het coachen en begeleiden van stagiaires en leerlingen. Hij daagt cursisten en bezoekers graag uit om iets nieuws te proberen. Gerard gaat graag naar het theater en concerten.  gerard@queridon.nl

NT2-docente Carien Westenbroek geeft taallessen aan de A1 en A2 groepen. Zij heeft de NT2 opleiding aan de RadboudUniversiteit in Nijmegen gevolgd, ze houdt van vrolijke ‘Oostblok muziek’ en van haar man Torben. Carien speelt Lacrosse en veel gezelschapsspellen, ook de hele ingewikkelde.

Sinds januari 2019 loopt Joram Spijker stage. Joram volgt de NT2 opleiding aan de VU in Amsterdam.

Vrijwilligers
Naast het team van professionals hebben we een team van actieve vrijwilligers die als bestuurslid,  taalmaatje, coördinator taalcafé en programmering van het cultuurcafé bij onze stichting betrokken zijn.
Ook vrijwilliger worden? Kijk bij de Vrijwilligerscentrale voor openstaande vacatures.

Over

Reacties gesloten.