Bibliotheekbezoek

Bibliotheekbezoek. We hebben op de taalschool een kast met boeken in eenvoudig Nederlands. Om te lezen tijdens de les. Maar lenen kun je deze boeken niet. Daarom brachten de cursisten van de inburgeringscursus van Noreen een bezoek aan de bibliotheek in Overvecht. Hartstikke leuk en nuttig zo’n excursie. Om het nog leerzamer te maken, kregen ze daarna de opdracht een verslag te schrijven van het bezoek.

Goedendag allemaal, We zijn in Overvecht naar de bibliotheek gegaan. Een personeelslid vertelt over de bibliotheek. Ik vond het er erg mooi. De bibliotheek heeft veel boeken. Als je een boek wil dat niet in de bibliotheek is. Dan ik kan computer zoeken. Ik zie daar waar het boek is.

Yavuz

Ik heb met mijn klasgenoten en de medewerker van de bibliotheek gepraat over de bibliotheek. Hoe werkt daar, wat is daar, Hoe kan ik de bibliotheek gebruiken. In de bibliotheek ik kan boeken lezen, computer gebruiken, printen of kopiëren of een boek lenen. Ik moet eerst een abonement betalen daarna kan ik een boek lenen voor drie weken. Ik vond het er leuk.

Imma

Onze groep is gisteren bij de bibliotheek geweest. Ik heb in de bibliotheek een boek geleend. Ik vond het er leuk. Ik ga een boek lenen. Je kan een boek met pin abonement lenen.

Jonas

Ik ga met andere cursisten naar de bibliotheek en wij hebben naar de medewerker geluisterd. wij kunnen in de bibliotheek een boek lenenen lezen en zoeken en ook will kunnen het internet gratis gebruiken. Erst moet ik een boek zoeken Dan kijk ik over het boek situatie dat het boek is mogelijk te lenen Dan er is een plek om te lenen met een automaat en ik zit het boek op de vierkante plek en na ik krijg een bonnetje over het boek situatie.

Saber

We zijn gisteren naar bibliotheek gegaan. De medewerker van de bibliotheek heeft verschillende dingen verteld. zij heeft verteld over reserveren. Dit was als ik een boek leen maar het is niet terugbrengt,wat moet iedereen doe is reserveren. Zij heeft uitlegd over betalen en wat moet ideren doen als een boek terug brengen Zij heeft ook verteld over boeken dat kan alleen in de bibliotheek lezen en wat kan lenen. De medewerker heeft gezegd dat afdrukken is ook mogelijk bibliotheek.

Groetjes Jacklean

You may also like...

Reacties gesloten.