Onze sleutelpersoon Mirna stelt zich voor

“Mijn naam Mirna Alwani ik kom uit Syrië en ik woon in Nederland al drie jaar. Ik studeer bij Queridon Taal en Horeca ik ben positief, vriendelijk en ik houd van communiceren met mensen en hulp bieden.
Toen ik in Nederland aankwam kreeg ik hulp van aardige mensen en ik was blij dus ik zou graag iemand blij willen maken .”

Inge Goorts en Mirna Alwani

Mirna (op de foto naast Inge Goorts van Pharos) heeft bij Pharos het certificaat Sleutelpersoon Gezondheid gehaald en is bij Queridon aan het werk om haar mede-cursisten te helpen op het gebied van gezondheid. Mirna spreekt Nederlands (B1) en Arabisch (moedertaal). Ze houdt een telefonisch spreekuur en geeft klassikale voorlichting.
Wij zijn heel trots op haar!

Over

You may also like...

Reacties gesloten.