Inburgeren door mee te doen

Queridon – de beste en leukste taalschool van Utrecht. 
Leren doe je in een klaslokaal, maar ook en misschien wel vooral daarbuiten. Queridon biedt nieuwkomers niet alleen de taal- en inburgeringslessen, maar ook praktijklessen, werknemersvaardigheden, excursies, werkervaringsplek, taalmaatjes en daarmee een netwerk.
We gaan elk jaar naar de Tweede Kamer en regelmatig op bedrijfsbezoek. Je kan je taal buiten de les oefenen met een taalmaatje of in een taalcafé. 

Inburgering
Bij Queridon kan je taallessen volgen naar Alfa C, A1, A2, B1 of B2. Er is op dit moment een wachtlijst voor een alfabetiseringscursus. 
Queridon biedt maatwerk: Wij geloven niet in vaste cursussen, maar werken graag met jou samen naar jouw einddoel toe, op je eigen tempo en taalniveau.
Daarom hebben wij een uitgebreide intake, op basis daarvan kijken we samen wat jij nodig hebt om je doel te bereiken.
Je hebt drie dagdelen per week les.
Wij bieden examengarantie! Als je je examens niet haalt, wanneer de docent denkt dat je eraan toe bent, krijg je gratis extra lessen om je voor te bereiden op je herexamen.

Taal & Werk in de horeca
Queridon werkt samen met de Gemeente Utrecht en The Colour Kitchen en biedt een traject aan waarin taal en inburgering gecombineerd wordt met werkervaring en een MBO-opleiding voor kok, gastheer/-vrouw of keukenmedewerker.
Na dit tweejarig traject heb je niet alleen je inburgeringsdiploma op zak, maar ook een MBO-diploma op niveau 1 of 2, en een schat aan ervaring, mooie cv en een goed netwerk. We begeleiden je naar betaald werk! Aanmelden kan via je werkmatcher bij de Gemeente Utrecht.

ONA-cursus
Wij bieden een aantal keer per jaar de ONA-cursus van 64 uur. In tien weken onderzoek je je hoe je je het beste kan voorbereiden op werken in Nederland.
Wil je niet de 64 uur cursus, maar individuele begeleiding bij je portfolio? Dat kan ook! We spreken dan samen af hoeveel uur je nodig hebt.
Ons slagingspercentage bij ONA is 100%!

Maatwerk
Wij houden van maatwerk! We maken ook graag een passend programma voor privélessen, lessen op locatie en taal op de werkvloer.  

Aanmelden of meer informatie?
Neem gerust contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak!

Over

Reacties gesloten.