Inburgeren door mee te doen

Queridon – de beste en leukste taalschool van Utrecht. 
Leren doe je in een klaslokaal, maar ook en misschien wel vooral daarbuiten. Queridon biedt nieuwkomers niet alleen de taal- en inburgeringslessen, maar ook praktijklessen, werknemersvaardigheden, excursies, werkervaringsplek, taalmaatjes en daarmee een netwerk.
We gaan elk jaar naar de Tweede Kamer en regelmatig op bedrijfsbezoek. Je kan je taal buiten de les oefenen met een taalmaatje of in een taalcafé. 

Inburgering
Bij Queridon kan je taallessen volgen naar Alfa C, A1 of A2. 
Queridon biedt maatwerk: Wij geloven niet in vaste cursussen, maar werken graag met jou samen naar jouw einddoel toe, op je eigen tempo en taalniveau. Daarom hebben wij een uitgebreide intake, op basis daarvan kijken we samen wat jij nodig hebt om je doel te bereiken.
Je hebt drie dagdelen per week les.
Wij bieden examengarantie! Als je je examens niet haalt, wanneer de docent denkt dat je eraan toe bent, krijg je gratis extra lessen om je voor te bereiden op je herexamen.

Taal & Werk
Queridon biedt diverse Taal & Werk trajecten aan, in samenwerking met de Gemeente Utrecht. Wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt? Overleg met je werkmatcher bij de Gemeente Utrecht of bel ons.

Taal & Werk in de horeca
Queridon werkt samen met de Gemeente Utrecht en The Colour Kitchen en biedt een traject aan waarin taal en inburgering gecombineerd wordt met werkervaring. Aanmelden kan via je werkmatcher bij de Gemeente Utrecht.

Maatwerk
Wij houden van maatwerk! We maken ook graag een passend programma voor privélessen, lessen op locatie en taal op de werkvloer.  

Aanmelden of meer informatie?
Neem gerust contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak!

Reacties gesloten.